КДКА Донецької області провела засідання у Києві | Кваліфікаційно-дисциплінарна комісія адвокатури Донецької області

КДКА Донецької області провела засідання у Києві

Новини КДКА
12:33 Пт 12.08.22 66 Переглядів
Версія для друку

Кваліфікаційно-дисциплінарна комісія адвокатури Донецької області провела перше засідання після початку повномасштабного вторгнення РФ на територію України.

Під час засідання, яке відбулося 11 серпня в офісі НААУ, було розглянуто три скарги.

За результатами проведення перевірки відомостей про дисциплінарні проступки, викладені заявниками, члени дисциплінарної палати прийняли відповідні рішення з питання порушення дисциплінарних справ.

Також в ході засідання було проаналізовано останні рішення Ради адвокатів України;  вирішено низку організаційних питань, пов’язаних із проведенням заходів на новому місці та складено графік наступних засідань.

«Сьогодні ми фактично відновили повноцінну діяльність нашої дисциплінарної палати в умовах війни, - прокоментувала підсумки засідання голова КДКА Донецької області Тетяна Коростеліна. - У найближчих планах – відновлення роботи з визначення рівня фахової підготовленості осіб, які виявили намір отримати право на заняття адвокатською діяльністю. До речі, більшість членів КДКА зараз мешкають у столиці. Тож ми отримали усі необхідні і достатні умови, в тому числі, безпекові».

Голова ВКДКА Сергій Вилков привітав колег із Донецьку, які знайшли прихисток у Києві і побажав їм плідної роботи і, втім, «скорішого повернення у мирне рідне місто після обов’язкової і остаточної перемоги України у цій війні».

За матеріалами пресслужби ВКДКА та видання «Закон і бізнес»

Новина опублікована на сайті НААУ

Популярні новини

Вестник:№ 9 вересень 2024 -;
Міжнародна благодійна допомога для НААУ;
Стратегія НААУ 2021-2025;
Доступ до адвокатської професії -;
Рекомендації щодо захисту професейних та;
АНАЛІЗ ПОРУШЕНЬ ПРАВ ТА ГАРАНТІЙ;
Навчальні продукти для адвокатів;
НеВестник 4

Надішліть файл із текстом публікації у форматі *.doc, фотографію за тематикою у розмірі 640х400 та Ваше фото.

Оберіть файл